Zakelijk

Clinics

Sportgroep Jujutsu Raifu verzorgt ook clinics tijdens sportevenementen en als onderdeel van een bedrijfsuitje. De locatie wordt in overleg bepaald en de inhoud afgestemd op de samenstelling van de groep. Deze clinics worden gepresenteerd alsĀ  “a Martial Arts eXperience” en neemt u en uw groep mee in de wereld van de eeuwenoude krijgskunst van de Samoerai, Jujutsu (zachte kunst of soepele techniek). Uiteraard wordt er veel duidelijk door te doen en te beleven en zijn de oude technieken doorontwikkeld voor een optimale toepasbaarheid vandaag de dag. De clinics worden het best ervaren in makkelijk zittende kleding zoals een joggingsbroek en T-shirt (met een kleedruimte wordt rekening gehouden).

Hieronder wat foto’s van diverse recente clinics waaronder de clinic in samenwerking met een Wok restaurant in Almelo. De combinatie van de Jujutsu clinic met aansluitend een paar uur wokken maakt “a Martial Arts eXperience” een compleet en sfeervol uitje voor uw groep collega’s, vrienden of familie.

Clinic zelfverdediging 50plus groep

Clinic zelfverdediging 50plus groep

Clinics tijdens de Koningsspelen

Clinics tijdens de Koningsspelen bij Sportbedrijf Almelo / IISPA

Workshop "a Martial Arts Experience" in samen werking met het Wokcentre Almelo. Geef uw bedrijfsuitje in deze Aziatische omgeving een verrassende wending.

Workshop “a Martial Arts Experience” in samen werking met het Wokcentre Almelo.
Geef uw bedrijfsuitje in deze Aziatische omgeving een verrassende wending.

Workshop "a Martial Arts Experience" in samen werking met het Wokcentre Almelo. Geef uw bedrijfsuitje in deze Aziatische omgeving een verrassende wending.

 

 

Bedrijfstrainingen

Helaas is het om kunnen gaan met agressie en geweld een steeds groter onderdeel van ons dagelijks (werk) leven geworden. Internet staat er vol mee, filmpjes van agressieve jongeren en volwassenen die steeds heftiger lijken te worden. Zo hebben we dus ook te maken met een toename van agressie tegen personeel in diverse sectoren die bijvoorbeeld werken in publieke ruimten, openbaar vervoer en/of op straat. Eigenlijk zijn er steeds meer werksituaties en omgevingen die om een krachtige en weerbare houding vragen van mensen. Door de enorme veelzijdigheid van het Jujutsu en de eeuwenlange ontwikkelingen in deze krijgskunst kiezen veel mensen voor dit concept. Vaak in de vorm van wekelijkse lessen (deelname aan de reguliere lessen of het vormen van een bedrijfsklas in onze sportzaal) of periodieke trainingen bijvoorbeeld maandelijks op locatie of ook in onze sportzaal.

Het na verloop van tijd goed beheersen van een breed arsenaal verdedigingstechnieken sterkt de weerbaarheid en dat ga je vaak ook uistralen. Ook het ontwikkelen van de mentale weerbaarheid is hier dus een even belangrijk onderdeel van. Ondanks de eeuwenoude tradities waarmee het Jujutsu is omgeven, hebben de afzonderlijke technieken zich sterk gemoderniseerd tot een effectief en krachtig geheel in onze huidige maatschappij. Kernwoorden als proportioneel, de- escalerend en maximaal inzetbaar door minimaal contact passen bij onze benadering van bedrijfstrainingen. Een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek over uw mogelijkheden is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel: 06-37203548 of email naar: info@raifu.nl