Bureau Weerbaar

Bureau Weerbaar is het bedrijfsonderdeel waarbij diverse trainingen op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging centraal staan. We verzorgen ieder jaar vele zelfverdedigingstrainingen voor scholen, bedrijven en instellingen in Twente en omstreken. Bureau Weerbaar is gevestigd in de Dojo van Jujutsu Raifu in Almelo en is centraal gelegen nabij het centrum en het centraal station ( 5 min. lopen). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De trainingen worden gegeven onder de naam FyVa® (Fysieke Vaardigheidstraining) en zijn er in 3 thema’s:

FyVa® School, gericht op veilig en snel aan te leren verdedigingstechnieken voor leerlingen van de bovenbouw basisonderwijs en het voortgezet onderwijs / beroepsonderwijs.

FyVa® Werk is er voor beroepsgroepen in diverse sectoren.

FyVa® Speciaal is er voor mensen met een beperking. Het gaat hierbij om maatwerk projecten en cursussen voor diverse organisaties. 

Wij geven onze trainingen bij u op locatie of bij ons in de dojo (sportzaal) in Almelo. Instructeur Bradley Ooitink is een ervaren trainer voor zowel individuen als (speciale) groepen op het vlak van weerbaarheid en zelfverdediging. Bradley is houder van de 3e Dan (3e graad zwarte band) en als internationaal erkend Jujutsu Instructeur aangesloten bij de IBF (International Budo Federation). Ook is hij officieel gecertificeerd Trainer Weerbaarheid (Hogeschool Windesheim) en beschikt hij uiteraard over een VOG.

Bent u geïnteresseerd om de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling of organisatie te bespreken? Dat kan geheel vrijblijvend!

Bureau Weerbaar is een label van Jujutsu Raifu, trainingsinstituut voor

FyVa® School, FyVa® Werk, FyVa® Speciaal  &  Nihon (Japans) Jujutsu

Tel: 0637 20 3548  |  Email: info@raifu.nl  |  www.raifu.nl/bureauweerbaar

KvK nummer 77476514